Gratis webinar: gebaren leren op niveau

24 mei

In dit webinar leer je over de opzet van het Europees Referentiekader voor Gebarentaal en de daarin beschreven niveaus. En je krijgt handvatten die je kunt kunt inzetten om je vaardigheden in je eigen situatie te vergroten.

Aanvangsdatum
Aanvangstijd
16:00
Einddatum
Eindtijd
17:00
Evenement
webinar
Kosten
Gratis

Hoe word ik effectief vaardig in Nederlandse Gebarentaal (of Nederlands ondersteund met Gebaren)? Wat is eigenlijk het niveau van Gebarentaal dat je moet hebben in mijn functie? En er wordt tegenwoordig veel gesproken over het ERK, over A2 en BI. Wat is dat precies en wat heeft dit te maken met mijn werk?

Op deze vragen wordt in dit webinar antwoord gegeven door Arie Terpstra, projectleiding Kennisontwikkeling bij Kentalis. 

Voor wie?

De webinar is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het leren van Nederlandse Gebarentaal (en Nederlands ondersteund met Gebaren), zowel de leerders (medewerkers op elk niveau), als de leidinggevenden die hierover beslissingen nemen. Gedurende het gehele webinar is een tolk Nederlandse Gebarentaal in beeld.

Wat leer je?

Na het volgen van dit webinar heb je enige kennis over de opzet van het Europees Referentiekader voor Gebarentalen en de daarin beschreven niveaus. Je hebt handvatten gekregen over hoe je in je eigen situatie effectief je vaardigheden kunt vergroten, zowel individueel als in groeps-/afdelingsverband.

Inschrijven

Je kunt je registreren voor het webinar. Daarna ontvang je automatisch een mail met instructies voor deelname.

Systeemeisen

De computer waarmee je de webinar wilt bekijken moet aan de volgende eisen voldoen:

  • speakers of headset voor geluid
  • het liefst een vaste internetverbinding en geen Wi-Fi
  • internet browser: Internet Explorer 7 of hoger, Google Chrome of Firefox
  • Javascript en Active X ingeschakeld (dit is vaak standaard op de meeste computers)