Informatiebijeenkomst tinnitus

Heb je tinnitus en heb je behoefte aan meer informatie? Het Kentalis Audiologisch Centrum Arnhem en de KNO-artsen van Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen (CWZ) organiseren een informatiebijeenkomst over dit onderwerp. Tijdens de bijeenkomst geven de KNO-arts, audioloog en psycholoog je informatie over tinnitus, elk vanuit hun eigen invalshoek. Er zal basisinformatie gegeven worden over wat tinnitus is, wat de mogelijke oorzaken, gevolgen en behandelopties zijn en hoe je er mee om kunt gaan.

Wat is tinnitus

Tinnitus (oorsuizen) komt bij heel veel mensen voor. Er is nog veel onduidelijk over wat tinnitus precies is, hoe het kan ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn. Uit de praktijk blijkt dat tinnitus vaak niet medisch te verhelpen is, al moet dit eerst door de KNO-arts onderzocht worden. Bij blijvende tinnitusklachten kunnen problemen in het persoonlijk en auditief functioneren ontstaan. Als dit bij jou het geval is, kunnen wij je helpen om deze klachten te onderzoeken en zoveel mogelijk te verlichten. Ook kun je leren omgaan met deze klachten.

Aanmelden

Het bijwonen van een informatiebijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 100 personen voor deze bijeenkomst, dus schrijf snel in! Je kunt je uiterlijk tot maandag 17 oktober digitaal aanmelden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de aanmelding voor de informatiebijeenkomst kun je contact opnemen met het secretariaat van Kentalis Audiologisch Centrum Arnhem via acarnhem@kentalis.nl. Enkele dagen voorafgaand aan de informatiebijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link. Accepteer deze uitnodiging. Via de link krijg je toegang tot de digitale bijeenkomst. Inloggen kan vanaf 10 minuten voor aanvang van de bijeenkomst.

Meer informatie over de twee organisatoren vind je op onze website en op de website van Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.