Kenniscafé 'Beleven van een gehoorbeperking'

Hoe voelt het om niet goed te horen? Welke inspanning moet je leveren om de informatie te horen en te begrijpen. Hoe is het als anderen jou niet begrijpen of als jij hen niet begrijpt?
Tijdens dit gratis toegankelijke kenniscafé ervaar je zelf hoe het is om een gehoorbeperking te hebben. En welke gevolgen dit kan hebben voor de ontwikkeling van het kind. Er is aandacht voor de werking van het gehoor en voor de gevolgen op gebied van taal, emoties en gedachten. Ook krijg je tips en adviezen voor het kind en zijn/haar omgeving.

Programma

19.15 uur: inloop / ontvangst met koffie en thee
19.30 uur: start workshop
21.00 uur: afsluiting

Aanmelden

Je kunt je tot 4 maart digitaal aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Als je collega’s hebt die geïnteresseerd zijn, mag je deze uitnodiging uiteraard aan hen doorsturen. Er geldt een maximum van 20 deelnemers voor dit kenniscafé, dus schrijf je snel in!

Verhinderd maar wel geïnteresseerd?

Er worden meerdere kenniscafés per jaar gegeven. Mocht dit kenniscafé vol zitten of ben je verhinderd, dan kun je een mail sturen naar VenKbemiddelpuntEindhoven@kentalis.nl, zodat we je kunnen informeren wanneer het volgende kenniscafé is.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met VenKbemiddelpuntEindhoven@kentalis.nl.