Kenniscafé 'Spelend leren communiceren'

Het kenniscafé ‘Spelend leren communiceren’ van Kentalis geeft je handvatten voor de communicatie met peuters die (mogelijk) een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Je leert bijvoorbeeld waar je rekening mee kunt houden en hoe je zorgt voor plezierige interacties en succeservaringen. Dit is namelijk niet altijd eenvoudig. Een taalontwikkelingsstoornis uit zich bij ieder kind anders en kan allerlei gevolgen hebben. Bovendien nemen deze kinderen vaak minder initiatieven en zijn deze vaak subtiel en niet opvallend.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor pedagogische professionals uit de kinderopvang en voor gastouders. Ook voor andere professionals die werken met kinderen tussen de nul en vijf jaar is deze workshop interessant. We raden je aan om eerst onze workshop ‘Herken problemen in de spraak- en taalontwikkeling’ te volgen.

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk donderdag 8 juni digitaal aanmelden via deze link of onderstaande aanmeldknop. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Als je collega’s hebt die geïnteresseerd zijn, mag je deze uitnodiging uiteraard aan hen doorsturen. Er geldt een maximum aantal deelnemers voor dit kenniscafé, dus schrijf je snel in!

Verhinderd, maar wel geïnteresseerd?

Als je niet in de gelegenheid bent om te komen, maar wel meer wilt weten over taalontwikkelingsstoornis of een gegeven workshop, dan is een presentatie op locatie mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Deborah Haar-Opstal, pedagogisch behandelaar, via d.opstal@kentalis.nl