Kenniscafé Totale ondersteunende communicatie en NMG - Kentalis Eindhoven

Communicatie… wat verstaan we daaronder en hoe ziet het eruit? Welke vormen en niveaus onderscheiden we? En hoe zorg je ervoor dat de ander jou begrijpt en jij hem, met andere woorden, dat je dezelfde taal spreekt?

In dit kenniscafé gaan we in op de vraag wat wij als omgeving kunnen doen wanneer de communicatie met mensen met een communicatieve beperking niet als vanzelfsprekend verloopt; een zoektocht om tot geslaagde communicatie te komen.
Daarnaast besteden we ook aandacht aan het aanleren en inzetten van NmG (Nederlands ondersteund met Gebaren). Je leert ook zelf diverse gebaren.

Aanmelden

Je kunt je tot 13 februari digitaal aanmelden via de aanmeldknop of deze link. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Als je collega’s hebt die geïnteresseerd zijn, mag je deze uitnodiging uiteraard aan hen doorsturen. Er geldt een maximum aantal deelnemers voor dit kenniscafé, dus schrijf je snel in!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de collega’s van Voorlichting & Kennisoverdracht (V&K) regio Eindhoven via V&KbemiddelpuntEindhoven@kentalis.nl

Als je niet in de gelegenheid bent om te komen, maar wel meer wilt weten over taalontwikkelingsstoornis of een gegeven workshop, dan is (zonder extra kosten) een presentatie op locatie mogelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met het V&K bemiddelpunt.