Online bijeenkomst Tinnitus

Heb je tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Kentalis Audiologisch Centrum Gelderland en de KNO-artsen van Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen (CWZ) organiseren een informatiebijeenkomst over dit onderwerp.

Wat is tinnitus?

Tinnitus (oorsuizen) komt bij heel veel mensen voor. Er is nog veel onduidelijk over wat tinnitus precies is, hoe het kan ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn. Uit de praktijk blijkt dat tinnitus vaak niet medisch te verhelpen is, al moet dit eerst door de KNO-arts onderzocht worden. Bij blijvende tinnitusklachten kunnen problemen in het persoonlijk en auditief functioneren ontstaan. Als dit bij jou het geval is, kunnen wij je helpen om deze klachten te onderzoeken
en zoveel mogelijk te verlichten. Ook kun je leren omgaan met deze klachten.

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldknop of via deze link. Het deelnemen aan deze informatiebijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. Er geldt een maximum aantal van 100 deelnemers voor deze bijeenkomst, dus schrijf snel in!

Enkele dagen voorafgaand aan de informatiebijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link.
Accepteer deze uitnodiging. Via de link krijg je toegang tot de digitale bijeenkomst. Inloggen kan vanaf tien minuten voor aanvang van de bijeenkomst.