Online informatiebijeenkomst tinnitus

Heeft u tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Kentalis Audiologisch Centrum Arnhem en de KNO-artsen van het ziekenhuis CWZ in Nijmegen organiseren een online informatiebijeenkomst over dit onderwerp.

Inleiding

Tinnitus (oorsuizen) komt bij heel veel mensen voor. Er is nog veel onduidelijk over wat tinnitus precies is, hoe het kan ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn.
Uit de praktijk blijkt dat tinnitus vaak niet medisch te verhelpen is, al moet dit eerst door de KNO-arts onderzocht worden. Bij blijvende tinnitusklachten kunnen problemen in het persoonlijk en auditief functioneren ontstaan. Als dit bij u het geval is, kunnen wij u helpen om deze klachten te onderzoeken en zoveel mogelijk te verlichten. Ook kunt u leren omgaan met deze klachten.
Tijdens de online bijeenkomst geven de KNO-arts, audioloog en psycholoog u informatie over tinnitus, elk vanuit hun eigen invalshoek. Er zal basisinformatie gegeven worden over wat tinnitus is, wat de mogelijke oorzaken, gevolgen en behandelopties zijn en hoe u er mee om kunt gaan.

Aanmelden

Het bijwonen van een informatiebijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. U kunt online deelnemen.
Gedurende de online bijeenkomst kunt u vragen stellen via de chat.
Er geldt een maximum aantal deelnemers van 100 personen voor deze online bijeenkomst, dus schrijf snel in!
U kunt zich uiterlijk tot donderdag 24 juni digitaal aanmelden.
Uiterlijk in de ochtend van de bijeenkomst ontvangt u een uitnodiging voor de online bijeenkomst. Via de link in de desbetreffende uitnodiging krijgt u toegang tot de informatiebijeenkomst. Log 5 minuten van tevoren in, om 15.30 uur start de bijeenkomst.

Meer informatie

Voor meer informatie over de aanmelding voor de informatiebijeenkomst kunt u contact opnemen met het secretariaat van Kentalis Audiologisch Centrum Arnhem via acgelderland@kentalis.nl.
Meer informatie over de twee organisatoren vindt op de website van CWZ en Kentalis.