Online kenniscafé: TOS in beeld

De meeste kinderen gaan praten, maar dat dit gaat niet bij alle kinderen vanzelf. Sommige kinderen beginnen later met praten, andere kinderen spreken in te korte zinnen of zijn onverstaanbaar. Dan kan er sprake zijn van een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

In deze workshop leer je wat TOS is en leer je de signalen herkennen. Daarnaast beleef je hoe het is om niet uit je woorden te komen en hoe het is om niet begrepen te worden. Dit zorgt ervoor dat je meer begrip krijgt voor een kind met TOS en beter inzicht krijgt in wat hij nodig heeft om goed te kunnen functioneren.
Spreekt dit onderwerp je aan? Schrijf je dan in voor de gratis online workshop!

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 18 januari digitaal aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Als je collega’s hebt die geïnteresseerd zijn, mag je deze uitnodiging uiteraard aan hen doorsturen. Er geldt een maximum van 20 deelnemers voor dit kenniscafé, dus schrijf je snel in!

Uiterlijk één dag voor het kenniscafé ontvang je een uitnodiging voor een Teams-bijeenkomst. Accepteer deze. Via de link in de desbetreffende uitnodiging krijg je toegang tot het kenniscafé. Wij adviseren je om 5 minuten voor de start in te loggen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het kenniscafé kun je contact opnemen met Machteld Kort via m.kort@kentalis.nl (logopedist vroegbehandeling) of 06 12 14 22 03.

Wil je meer weten over Kentalis of de vroegbehandeling (Taaltrein) kun je contact opnemen met Maaike Brandenburg via m.brandenburg@kentalis.nl of M 06 12 74 01 09.