Online kenniscafé TOS-beleving

De meeste kinderen gaan praten, maar dat dit gaat niet bij alle kinderen vanzelf. Sommige kinderen beginnen later met praten, andere kinderen spreken in te korte zinnen of zijn onverstaanbaar. Dan kan er sprake zijn van een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Dit betekent dat taal in de hersenen minder goed wordt verwerkt. Een kind met TOS heeft bijvoorbeeld grote moeite met praten of het begrijpen van taal. De taal- en spraakontwikkeling verloopt hierdoor anders dan bij leeftijdsgenoten.

Hoe is het om een taalontwikkelingsstoornis (TOS) te hebben? Ervaar het zelf tijdens deze bijzondere workshop. Je leert wat TOS is en gaat kinderen en jongeren met TOS beter begrijpen.

Spreekt dit onderwerp je aan? Schrijf je dan in voor de gratis online workshop!

Aanmelden

Je kunt je uiterlijk tot en met 19 februari digitaal aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Als je collega’s hebt die geïnteresseerd zijn, mag je deze uitnodiging uiteraard aan hen doorsturen. Er geldt een maximum van 12 deelnemers voor dit kenniscafé, dus schrijf je snel in!

Uiterlijk een dag voor het kenniscafé ontvang je een uitnodiging voor een Teams-bijeenkomst. Accepteer deze. Via de link in de desbetreffende uitnodiging krijg je toegang tot het kenniscafé. Wij adviseren je om 5 minuten voor de start in te loggen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met breda@kentalis.nl