Online kenniscafé - TOS en meertaligheid

Veel peuters en kleuters in Nederland groeien meertalig op. Heeft een meertalig kind veel moeite met taal, dan kan dit komen door een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Het risico dat TOS niet op tijd wordt ontdekt, is groter bij meertalige kinderen. 
 

Wat leer je?

Tijdens deze workshop leer je hoe dit komt en krijg je onder meer uitleg over het verschil tussen een taalachterstand en taalontwikkelingsstoornis. Ook leer je over hoe je TOS bij meertalige kinderen kunt signaleren en hoe je deze kinderen verder helpt. 

Spreekt dit onderwerp je aan? Schrijf je dan in voor de gratis online workshop!

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor pedagogisch medewerkers en gastouders binnen de peuter- en kinderopvang, pedagogisch coaches, logopedisten en andere paramedici, huisartsen, consultatiebureau-artsen, jeugdartsen, professionals binnen de jeugdzorg, studenten (mbo, hbo en universitair) en andere geïnteresseerden.

Aanmelden

Je kunt je uiterlijk tot en met 19 april digitaal aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Als je collega’s hebt die geïnteresseerd zijn, mag je deze uitnodiging uiteraard aan hen doorsturen. Er geldt een maximum van 12 deelnemers voor dit kenniscafé, dus schrijf je snel in

Uiterlijk een dag voor het kenniscafé ontvang je een uitnodiging voor een Teams-bijeenkomst. Accepteer deze. Via de link in de desbetreffende uitnodiging krijg je toegang tot het kenniscafé. Wij adviseren je om 5 minuten voor de start in te loggen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met breda@kentalis.nl
Essendonk 7
4824 DA Breda
T 076-5986333
E breda@kentalis.nl