Symposium ToTaal: taalontwikkeling en meer

24 jan

Tijdens het symposium ToTaal wordt je bijgepraat over de laatste kennis en inzichten rondom taalontwikkeling en taalontwikkelingsstoornissen (TOS) bij jonge kinderen.

Locatie
't Palet Meppel
Adres
Zuiderlaan
197
7944 EE
Meppel
Aanvangsdatum
Aanvangstijd
14:30
Einddatum
Eindtijd
18:15
Evenement
symposium
Kosten
Gratis

Muziek luisteren, een verhaaltje vertellen, de weg vragen. Het lijkt eenvoudig, maar als de taalontwikkeling niet loopt zoals het hoort valt dit niet altijd mee. Samen met De Samenwerkende Logopedisten Meppel nodigen we je uit voor het symposium ToTaal op 24 januari. Hier wordt je bijgepraat over de laatste kennis en inzichten rondom taalontwikkeling en taalontwikkelingsstoornissen (TOS) bij jonge kinderen.

Programma

14:30 uur   Ontvangst en inloop
15:00 uur   Opening door Ingrid de Kam (De Kinderpraktijk) en Janet Klaster (Verbalis)
15:10 uur   Plenaire lezing: 'spraak- en taalontwikkeling: mijlpalen en alarmsignalen' door Margot Visser-Bochane (logopedist en onderzoeker Hanzehogeschool)
15:40 uur   Plenaire lezing: 'de gesloten deur' door Folkert Bil (TOS ervaringsdeskundige)
16:00 uur   Eerste workshop ronde
16:45 uur   Pauze
17:00 uur   Tweede workshopronde
17:45 uur   Afsluiting

Naast de plenaire lezingen kun je deelnemen aan twee van de vijf workshops. Lees meer over de workshops van het symposium ToTaal

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot en met 19 januari. Schrijf je op tijd in want vol = vol! Bij je inschrijving kun je aangeven of je een bewijs van deelname wilt hebben.

Parkeren

De locatie 't Palet heeft een ruime parkeerplaats. Mocht deze  vol zijn dan kun je parkeren bij de supermarkt Jumbo of ergens in de wijk. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlien Bakker via m.bakker@logopedieverbalis.nl.