Vakschoolavond groep 8

Op maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019 organiseren wij een 'Vakschoolavond voor groep 8'. Deze informatieavond is bedoeld voor ouders/verzorgers en leerlingen uit groep 8 die mogelijk een overstap gaan maken naar een basis-, kader- of praktijkmavoklas.

De informatieavond

Na een ontvangst met koffie/thee en wat lekkers krijg je een algemene inleiding in de aula waarin uitgelegd wordt hoe het vmbo-onderwijs op onze school vorm krijgt. Onze speciale vakscholen staan hierin centraal.

Daarna ga je met je kind een ‘actieve wandeling’ maken langs de verschillende vakscholen. Dit gebeurt in kleine groepen onder leiding van één van onze docenten. Je krijgt veel van de school te zien en er worden verschillende activiteiten gedaan die jou en je kind een beeld geven van de werkwijze op onze school.  De begeleidende docent legt onderweg uit wat er zoal te zien en te doen is in de school en je kind kan hem natuurlijk ook vragen stellen.

Tot slot is er een gezamenlijke afsluiting, onder het genot van een hapje en een drankje.

Informatie

De vakschoolavonden worden gehouden in de aula van de Thorbecke Scholengemeenschap, locatie vmbo-pro aan de Russenweg 3 en begint om 19.30 uur. De leerkracht groep 8 en de directeur van de basisschool waar je kind onderwijs volgt zijn op de hoogte van de inhoud van deze avond en zullen mogelijk ook aanwezig zijn. De avond eindigt na de informele afsluiting, rond 21.15 uur.