Maatregelen coronavirus

Wegens het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid zijn wij genoodzaakt om onze zorg, onderwijs en diagnostiek aan te passen. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Hier vind je alle informatie over onze maatregelen en delen we informatie en tips.

Audiologische centra pakken reguliere zorgvragen op

Door maatregelen vanuit de overheid tegen verspreiding van het coronavirus pakken onze audiologische centra de zorg verantwoord en veilig op voor iedereen. Dit doen we stap voor stap. Lees meer over deze aanpak.

ONDERWIJS, BEHANDELING EN WONEN & DAGBESTEDING OPGESTART

De maatregelen met betrekking tot het coronavirus hebben gevolgen voor het onderwijs en de zorg die wij bieden. We pakken de zorg en onderwijs verantwoord en veilig op. Voor meer informatie kun je terecht bij de specifieke locaties. Lees het nieuwsbericht

Kennisevenementen

Momenteel organiseren wij geen fysieke bijeenkomsten. Een aantal kennisevenementen vindt online plaats. Raadpleeg hiervoor onze agenda.  Meer informatie vind je op je website van de rijksoverheid.

Handleiding: veilig omgaan met online hulpverlening

Door corona is er meer online contact met leerlingen, cliënten en ouders Kentalis heeft een handleiding om beeldcommunicatie en chat goed in te leren zetten.

Deze informatie is ook beschikbaar in Nederlandse Gebarentaal. Bekijk de video.

Eenvoudige uitleg corona situatie

Door het coronavirus zijn er veel dingen veranderd. We vermijden druktes, houden anderhalve meter afstand en zijn scherp op het voorkomen van besmetting. De overheid heeft video's en tv-spots over het coronavirus in Nederlandse Gebarentaal (NGT).

Hoe leg je aan een kind uit wat er aan de hand is?