Deelnemers gezocht voor de pilot Coping met Usher

Onderzoek: coping met Usher

Begin 2019 is het onderzoeksproject Coping met Usher gestart. In dit project werken wij aan een verbeterde benadering voor de ondersteuning van kinderen met het syndroom van Usher en hun ouders. Dit doen we in samenwerking met GGMD en Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Voor de pilot waarin wij deze nieuwe manier van ondersteunen gaan aanbieden en onderzoeken, zijn we op zoek naar ouders van een kind met Usher (0 tot 18 jaar) en naar kinderen met Usher (8 tot 18 jaar) die vragen hebben over het syndroom van Usher en hierbij graag ondersteuning willen. 

Het onderzoek

Het onderzoek start begin april en loopt tot oktober 2021. Tijdens dit onderzoek kun je, in ieder geval voor een periode van zes maanden, ondersteuning en begeleiding krijgen vanuit Kentalis. Let wel: er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar om mee te kunnen doen aan het onderzoek.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar Vera Knapen. Je ontvangt dan een uitgebreide informatiebrief en uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Let op: de uiterlijke aanmelddatum voor het onderzoek is 10 maart.