Heb je ervaring met een beperking in horen én zien? We zijn op zoek naar jou!

Communiceren als je doofblind bent

We zoeken mensen die een vragenlijst willen invullen over hulpmiddelen voor mensen met een beperking in horen én zien (doofblindheid). Daarmee krijgen we inzicht in welke hulpmiddelen er zijn  voor mensen met doofblindheid en hoe bruikbaar en effectief deze zijn.

Drie varianten

  • Versie 1 van de vragenlijst is voor mensen met een beperking in horen én zien zelf: 
  • Versie 2 is voor familieleden van iemand met een beperking in horen én zien die de vragenlijst niet zelf kan invullen.
  • Versie 3 is voor begeleiders en professionals die regelmatig met een cliënt met een beperking in horen én zien werken die de vragenlijst niet zelf kan invullen.

Win een cadeaubon

Onder de deelnemers verloten we vijf cadeaubonnen van € 50,-. Het invullen van de lijst duurt ongeveer 30-45 minuten en gebeurt anoniem. We gaan zorgvuldig met de ingevulde lijsten om en bewaren deze op een veilige plek.

Vragen?

Neem gerust contact op met de projectleider, Ulrika Klomp via u.klomp@kentalis.nl of via 06 20 73 93 54.

Over dit project

Dit project is onderdeel van Deelkracht. Deelkracht is een samenwerking tussen o.a. GGMD, DB-connect, Kalorama, Visio, Bartiméus en Kentalis. We doen verschillende onderzoeken. Ons doel is om de zorg rondom mensen met doofblindheid te verbeteren.