Help mee als vrijwilliger tijdens NL Doet!

NL Doet 2018

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NL Doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Doe jij ook mee?

Wil jij op 9 en 10 maart tijdens NL Doet je handen uit de mouwen steken? Doe dan mee aan een Kentalis Klus! Hieronder vind je een lijst met vrijwilligersklussen in Sint-Michielsgestel waarbij we je hulp kunnen gebruiken. 

Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart

Tijd ​Locatie

​Aantal personen

​Klus
​9.00 - 17.00 ​Carré A ​2

​Het tegelpad in de tuin wordt heel intensief gebruikt door onze bewoners. Hierdoor is het tegelpad glad en gevaarlijk geworden. We willen graag een nieuw pad realiseren van ongeveer 1 meter breed en 10 meter lang. Voor materiaal wordt gezorgd.

Zaterdag 10 maart

Tijd Locatie​

​Aantal personen

​Klus
​9.00 - 13.00 ​Belevingspad 5

Elk jaar wordt het belevingspad verder  uitgebreid. Dit jaar willen we een overkapping maken bij de watertafel en pomp. We willen dat het zo een uitnodigende plek wordt om met water te spelen. Materialen en een tekening zijn aanwezig.

​9.00 - 15.00 ​Dierenweide ​10

​​Op het hoofdterrein in de Theerestraat in Sint Michielsgestel wordt een begin gemaakt met een nieuw dieren-verblijf. Deze dag willen we graag een afrastering plaatsen. Voor een tekening en materiaal wordt gezorgd.

​10.00 - 15.00 ​Beemden ​3

Het balkon (8 bij 3 meter) heeft een opfrisbeurt nodig. 
We willen het schoonmaken en opnieuw inrichten met o.a. een nieuw dartbord, nieuwe potten planten en hangbakken​.

​10.00 - 17.00 ​Carré B ​9

​We willen de huiskamer opknappen. Werkzaamheden bestaan uit: schilderen van de muur, een groot bord schuren, het bord schilderen en hier plankjes op bevestigen. Ook willen we een  lekkere lunch voor de cliënten verzorgen. 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een Kentalis Klus? Stuur dan een mail naar Jeanny Langens via je.langens@kentalis.nl.