Inschrijving TDL 2019 gestart

Inschrijving TDL 2019 gestart

De inschrijving voor Teaching Deaf Learners 2019 is gestart: hét internationale congres op het gebied van onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen. Ontmoet vakcollega’s en laat je drie dagen lang inspireren door nationale en internationale experts.

Het congres kende zijn succesvolle debuut in 2014: het werd bezocht door 300 deelnemers uit ruim 30 landen. Benieuwd wie er dit jaar spreekt? Bekijk het overzicht van de 31 sprekers en een divers programma. Een mooie ontwikkeling is dat er dit jaar ook sprekers zijn uit Aziatische en Afrikaanse landen.

Profiteer van de vroegboekkorting

Kortom: deze derde editie van de internationale conferentie ‘Teaching Deaf Learners' mag je niet missen. Schrijf je in voor 30 juni en profiteer van de vroegboekkorting.

Teaching Deaf Learners, 6 t/m 8 november 2019, Philharmonie Haarlem.  Meer info: www.teachingdeaflearners.com.

Oproep: geef een posterpresentatie!

Nieuw in het programma ten opzichte van de twee voorgaande edities is de mogelijkheid om een posterpresentatie te geven. Het organisatiecomité doet daarom een oproep om een samenvatting in te dienen voor een posterpresentatie tijdens TDL 2019. Deze moet in het Engels worden geschreven. De deadline voor indiening is 30 april a.s. Het organisatiecomité beoordeelt alle inzendingen. Je hoort dan op 15 mei of je een posterpresentatie mag verzorgen tijdens TDL 2019.