Kleuterpakket in race voor Simea Innovatieprijs

Kleuterpakket genomineerd voor Siméa innovatieprijs

​​Het Kleuterpakket is genomineerd voor de Siméa Innovatieprijs 2020. Ja, dat lees je goed, 2020; in dat jaar was het Kleuterpakket één van de genomineerden. Het Siméacongres is vorig jaar gecanceld vanwege het coronavirus en de geldende maatregelen. Wie de winnaar is, is dus nog niet bekend.

Over het Kleuterpakket

Het Kleuterpakket is een interventiemiddel te gebruiken bij de ondersteuning en begeleiding van leerkrachten die één of meerdere kleuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) in de klas hebben. Het is ontstaan vanuit de ambitie om op eenduidige manier leerkrachten in het regulier onderwijs te ondersteunen en te coachen. Meer informatie over het ontstaan van het Kleuterpakket.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op 1 juni tijdens de online talkshow 'Hoe is het voor jou?' van Partners in Verstaan. Deze online talkshow gaat over welke emoties ouders ervaren als zij een kind krijgen met een beperking en hoe wij hier als professionals rekening mee kunnen houden en hier aandacht aan kunnen besteden. Je kunt je nog aanmelden!

Na een pitch kunnen deelnemers van deze talkshow hun stem uitbrengen.