Kom sfeer proeven op een Kentalisschool!

Open dagen scholen van Kentalis

Ben je voor je zoon of dochter op zoek naar een speciale school (cluster 2)? Of zit je kind in groep 7 of 8 van een speciale school (cluster 2) en ben je op zoek naar een VSO? Dan wordt het tijd om te kijken naar een nieuwe school.

Een nieuwe school kiezen kan soms best spannend zijn. Daarom organiseren veel Kentalisscholen in januari en februari een open dag of een informatiemiddag of-avond. Dit is dé kans om sfeer te proeven op één van onze scholen. Uiteraard vertelt elke school wat zij belangrijk vinden in het onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen en aan leerlingen met TOS. Zo kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier alles te weten komen over de school.

Andere school, andere insteek

Elke deelnemende Kentalisschool geeft op hun eigen manier invulling aan de open dag. Zo kunnen bezoekers op de ene school docenten en leerlingen ontmoeten, een rondje door het schoolgebouw lopen en op alle afdelingen een kijkje te nemen. Een andere school organiseert voor genodigden een informatieavond of sluiten aan bij de open dag van de reguliere middelbare school. In ieder geval staan de deuren voor je open en zullen we al je vragen beantwoorden. Sommige scholen vinden het wenselijk als bezoekers zich vooraf aanmelden.  Mogen wij je binnenkort verwelkomen? Tot dan! 

Waar en wanneer