Leer gebarentaal in vijf online lessen

Online cursus Doorbraak

Altijd al gebarentaal willen leren? Ben jij ook zo gefascineerd geraakt door de gebarentolk en -taal tijdens de persconferenties? Ook jij kan gebaren leren. Kentalis biedt je de mogelijkheid om een start te maken met het leren van de Nederlandse Gebarentaal. Geschikt voor iedereen die gebaren wil leren.

Nu we tijdelijk geen bijeenkomsten organiseren, bieden we het online deel van onze cursus aan voor slechts €99,00. Je kunt je tot 1 september inschrijven; vanaf het moment van inschrijving heb je een jaar lang toegang tot de cursus in de Kentalis Leeromgeving.

Online

In de basismodule Doorbraak doorloop je in vijf online sessies diverse thema’s zoals ‘Wie ben je’  en ‘Wat doe je’. Je ontwikkelt een basisvaardigheid gebaren en durft de gebaren direct te gebruiken. Je leert communiceren in gebaren op zo’n manier, dat je je ook duidelijk kunt maken als je voor sommige zaken het gebaar niet kent. Natuurlijk hopen we je op een later moment ook live gebaren te kunnen leren. 

Meer cursusaanbod

Bekijk ook onze online cursussen over taalontwikkelingsstoornissen (TOS), gehoor en Dovencultuur, Zintuiglijke prikkelverwerking en Interactie en Communicatie. Deze cursussen zijn tot 1 september gratis beschikbaar. Gebruik hiervoor de kortingscode ONLINELEREN_LENTE2020.

Hoe werkt de kortingscode?
Je klikt op de link van de gewenste cursus. Vervolgens doorloop je de inschrijving door alle verplichte velden in te vullen. Klik op 'Toevoegen aan winkelwagen'. In het volgende scherm verschijnt het beeld zoal hiernaast.

Hier vul je de kortingscode ONLINELEREN_LENTE2020 in. Ga door naar afrekenen en vul daar de laatste verplichte velden in. Accepteer de voorwaarden en privacy policy en plaats je bestelling. Vanaf het moment van inschrijving heb je een jaar lang toegang tot de cursus in de Kentalis Leeromgeving.

Hoe werkt de kortingscode?