Leven met CMB – Meer bewustzijn en bekendheid

Deelkracht

U heeft een kind of naaste voor wie communiceren niet vanzelfsprekend is. U kunt hierdoor als geen ander benoemen wat de impact van het leven met een Communicatief Meervoudige Beperking (CMB) heeft op uw kind/naaste, uzelf en uw omgeving. Op welk moment heeft u baat gehad bij voorlichtings- en/of kennisproducten over de doelgroep of heeft u juist informatie gemist?

Doet u mee?

Wilt u uw ervaringen delen en meedoen aan de enquête? Klik op deze link om de enquête te starten. Invullen duurt ongeveer tien minuten. Onder de reacties verloten we tien setjes ansichtkaarten gemaakt door cliënten met CMB en doofblindheid. 

Voorlichting en kennisoverdracht

Met uw informatie gaan we voorlichtings- en kennisproducten (bijvoorbeeld ondersteunende communicatiemiddelen en andere hulpmiddelen) ontwikkelen waardoor er meer bewustzijn en bekendheid bestaat in de samenleving over (leven met) CMB.

Deelkracht

Deze vragenlijst is onderdeel van een Deelkrachtproject. Kentalis, NSDSK en Auris zijn de landelijke expertisecentra op het gebied van auditieve en communicatieve problemen. Zij ontwikkelen samen met andere instellingen en ervaringsdeskundigen expertise om het behandelaanbod voor mensen met CMB en doofblindheid te optimaliseren en te zorgen voor een toegankelijke samenleving.