Mensen met TOS of gehoorverlies aan de slag bij onze nieuwe brasserie

Werken als je TOS hebt

Werkpad gaat samen met cateringmedewerkers, dagbesteding en WSD de brasserie van Kentalis in Sint-Michielsgestel nieuw leven inblazen. In de brasserie werken straks ook collega's die doof, doofblind of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben. Het wordt een fijne plek waar je kunt genieten van een kop koffie, broodje of soep! 

Op dinsdag 3 april is de opening van de brasserie. In de brasserie zijn twee participatiebanen beschikbaar waar mensen die doof, doofblind of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben aan de slag kunnen. Met deze participatiebanen zetten we onze doelgroepen op de voorgrond en geven we hen een gezicht en plaats.

De brasserie vind je in het hoofdgebouw van Kentalis in Sint-Michielsgestel. In de brasserie gaan we vooral aan de slag met onze eigen producten. Vanuit de brasserie kijk je uit op de tuin. Een gedeelte van deze tuin wordt beschikbaar gesteld voor planten en kruiden. Bijvoorbeeld voor munt voor verse thee of tomaten voor de soep. Daarnaast kunnen gasten kunstwerken kopen van het atelier uit Berlicum!

Over Kentalis Werkpad

Wie niet goed kan horen of zien, autisme of TOS heeft, wil net zoals iedereen, een leuke en uitdagende baan. Het is voor deze mensen moeilijker om werk te vinden en te behouden. Maar ook voor de werkgever vraagt het soms extra of andersoortige inspanningen. Werkpad biedt hierbij ondersteuning.