Vier audiologische centra krijgen pluim voor kwaliteit

Audiologisch centrum Arnhem

De audiologische centra (AC’s) in Den Haag, Arnhem en Sint-Michielsgestel hebben een certificaat voor kwaliteit gekregen. Met het certificaat voldoen de AC’s aan de kwaliteitseisen die Brancheorganisatie FENAC heeft opgesteld. In 2018 ontving het audiologisch centrum in Amsterdam al een certificaat. De controle is uitgevoerd door externe auditor, Certificatie in de Zorg.

Trots op medewerkers

Waanzinnig trots zijn wij op onze medewerkers! Want de afgelopen twee jaar hebben  medewerkers van onze audiologische centra vele veranderingen meegemaakt zoals het harmonisatie van processen en zorgprogramma’s en organisatieveranderingen. Ondanks de vele veranderingen ziet het management teams die trots zijn op hun collegialiteit, professionaliteit en samenwerking. Er is goede zorg voor de cliënt én voor elkaar.

We staan niet stil

Ook na de certificering blijven we niet stil zitten. We blijven onze kwaliteit continu verbeteren en zetten we de puntjes op de i. Zo kijken we naar het verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem waarbij we de kwaliteitscyclus beter inrichten en het centraal borgen van monitoring en uitvoering van onderhoud aan onze medische apparatuur. Elke drie jaar worden audiologisch centra geaudit. Met de certificering zijn de AC’s tot 2022 gecertificeerd.