Vroegboekkorting TDL t/m 30 juni

Vroegboekkorting TDL 2019

Nog niet ingeschreven voor het 3e internationale congres Teaching Deaf Learners? Doe dat dan nog deze maand want dan profiteer je nog van de vroegboekkorting. Inschrijven daarna kan natuurlijk ook nog, maar dan wel voor het normale tarief.

Teaching Deaf Learners is hét internationale congres op het gebied van onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen. Meer dan 30 nationale en internationale sprekers praten de deelnemers bij over de ontwikkelingen binnen het onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen. Ook wordt er stil gestaan bij recente onderzoeks- en praktijkverhalen. Het congres kende zijn debuut in 2014 en een succesvol vervolg in 2017. Het congres trekt gemiddeld zo’n 250-300 deelnemers uit ruim 30 verschillende landen.

Waarom je TDL 2019 niet mag missen!

•​​ Divers programma met topsprekers

Ook dit jaar heeft TDL topsprekers binnengehaald. Meer dan 30 nationale en internationale sprekers praten de deelnemers bij over de ontwikkelingen binnen het onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen. Ook wordt er stil gestaan bij recente onderzoeks- en praktijkverhalen. De sprekers komen uit diverse hoeken van de wereld. Benieuwd wie er spreekt? Bekijk het o​verzicht van ruim 30 sprekers​​. Of download het programma.

• ​Deaf education beyond the Western world​

Bijzonder thema dit jaar is het ‘perspectief vanuit de niet-Westerse landen’. Zo zijn er alleen al in Nederland steeds meer slechthorende en dove vluchtelingen- en migrantenkinderen aan wie les wordt gegeven. Hun ouders (en soms zijzelf ook) komen uit niet-Westerse landen. Juist dan is het goed om te weten hoe in landen van herkomst aangekeken wordt tegen doofheid, tegen opvoeding en tegen onderwijs.​

•​ Nieuw in het programma​: posterpresentaties

Nieuw tijdens TDL 2019 is de mogelijkheid om zelf een posterpresentatie te geven. Het organisatiecomité plaatste een oproep waaraan ruim gehoor is gegeven. De posterpresentaties staan inmiddels online op de website van TDL.

We zien je graag terug in november tijdens

Teaching Deaf Learners
6 - 8 november 2019
Philharmonie Haarlem