Werken bij Kentalis Onderwijs

Werken bij Kentalis Onderwijs

Ben jij een kei in doorvragen om erachter te komen wat een leerling precies bedoelt? Ben je nieuwsgierig en heb je geduld om echt te begrijpen wat een leerling voelt? En ben jij enthousiast om kinderen te motiveren en uit te nodigen om te communiceren? Dan is werken bij Kentalis Onderwijs echt iets voor jou!

Wat maakt werken bij Kentalis Onderwijs zo bijzonder?

Kentalis biedt speciaal onderwijs. Veel mensen denken dat speciaal onderwijs vooral op zorg is gericht, maar dat klopt niet. Petra de Man maakte de overstap van regulier naar speciaal onderwijs. “Er wordt hier juist veel en goed lesgegeven. Met veel aandacht voor de individuele leerling.” Petra dacht ook dat je ervaring zou moeten hebben in het speciaal onderwijs om bij Kentalis te kunnen werken. Of kennis van gebarentaal. “Want dat had ik niet. Maar dat kun je hier allemaal leren. Wie je bent, is veel belangrijker. Dat je je levendig kunt uiten bijvoorbeeld. Aan leerlingen die moeite hebben met horen of spreken moet je je verhaal duidelijk kunnen overbrengen. Je mimiek en stemgebruik geven houvast. Lees haar hele ervaringsverhaal.

Ben jij enthousiast geworden? En wil jij een leerling echt verder helpen in zijn of haar ontwikkeling? Bekijk dan snel onze onderwijs vacatures.