Disclaimer

Koninklijke Kentalis verleent je toegang tot de website www.kentalis.nl en plaatst alle informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

De informatie kan elk moment gewijzigd worden. Kentalis garandeert geen volledigheid. Ook is Kentalis niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van gegevens of adviezen op deze website en is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Alle informatie op deze website is eigendom van Kentalis, tenzij anders vermeld. De informatie mag op geen enkele wijze worden vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kentalis. 

Dienstverlening

De dienstverlening van Kentalis wordt individueel voor elke cliĆ«nt vastgesteld. De informatie op deze website is bestemd als voorlichting. Dit betekent dat er geen rechten aan kunnen worden ontleend. 

Aanmeldformulier en contactblok

Door jou achtergelaten gegevens in het aanmeldformulier of in de contactblok worden alleen door ons gebruikt om antwoord te geven op je vraag of om contact met je op te nemen. Deze data wordt niet aan derden ter beschikking gesteld.