Onze scholen

Speciaal voortgezet onderwijs (cluster 2)

Kentalis College Arnhem

Kentalis College Arnhem is een school voor voortgezet speciaal onderwijs (cluster 2). Leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben of slechthorend zijn, kunnen bij Kentalis College Arnhem het vmbo volgen. Met ingang van schooljaar 2021/2022 is onze volledige school gehuisvest in ‘Leerpark Presikhaaf’. We bereiden onze leerlingen voor op de bovenbouw bij een reguliere school, werk of

Kentalis College Utrecht

Kentalis College Utrecht

Kentalis College Utrecht is een school voor voortgezet speciaal onderwijs (cluster 2). Leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of gehoorverlies kunnen hier het vmbo of praktijkonderwijs volgen. We bereiden onze leerlingen voor op werk of vervolgonderwijs. Dat doen we in een veilige, stimulerende en uitdagende leeromgeving.

Praktijkroute Kentalis Onderwijs Zoetermeer

Kentalis College Zoetermeer

Bij het Kentalis College Zoetermeer (cluster 2) volgen leerlingen met gehoorverlies of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) onderwijs aan de praktijkroute. Leerlingen met een communicatief meervoudige beperking (CMB) kunnen terecht bij de leerstroom CMB.

Kentalis Onderwijs Zoetermeer

Kentalis College Zoetermeer

Leerlingen met een communicatief meervoudige beperking volgen bij Kentalis Onderwijs Zoetermeer voortgezet speciaal onderwijs (cluster 2) op De Linde. We bereiden je kind voor op een vorm van dagbesteding of werk.

Speciaal voortgezet onderwijs (cluster 2)

Kentalis College Zwolle

Kentalis College Zwolle is een unieke school voor voortgezet speciaal onderwijs (cluster 2). Leerlingen die slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, volgen hier praktijkonderwijs of het vmbo. De school is gevestigd in een reguliere school: Thorbecke Scholengemeenschap.

Kentalis Compas College Oss (De Singel)

Kentalis Compas College Oss

Kentalis Compas College is een unieke school voor voortgezet speciaal onderwijs (cluster 2). Leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) volgen bij ons praktijkonderwijs of het vmbo. De school is gevestigd in een reguliere school: Het Hooghuis in Oss. Directeur Erik Schraven: ‘Onze leerlingen maken zo meer vrienden en voelen zich geen uitzondering.’

Kentalis Compas college Sint-Michielsgestel

Kentalis Compas College Sint-Michielsgestel

Leerlingen die slechthorend of doof zijn, kunnen bij het Kentalis Compas College in Sint-Michielsgestel voortgezet speciaal onderwijs (cluster 2) volgen. Er zijn twee uitstroomrichtingen: vervolgonderwijs en (beschutte) arbeid. Je kind doet werkervaring op in onze goed uitgeruste praktijklokalen en loopt stage. We bereiden onze leerlingen voor op een leuke baan of vervolgopleiding.

Kentalis de Marwindt

Kentalis De Marwindt VSO

Leerlingen die slechthorend zijn of die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, kunnen bij Kentalis De Marwindt VSO in Nijmegen speciaal onderwijs volgen (cluster 2). Het gaat om praktijkgericht onderwijs met de uitstroomrichting dagbesteding of arbeid. We willen graag dat jongeren onze school verlaten als zelfverzekerde, sociale en gemotiveerde jongvolwassenen en dat zij een passende plek op

Onderwijs voor leerlingen met TOS

Kentalis De Skelp

Heeft je kind een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of gehoorverlies en ben je op zoek naar een geschikte speciale school? Bij Kentalis De Skelp in Drachten geven we speciaal onderwijs (cluster 2). We hebben veel aandacht voor de taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind. Ook vinden we het belangrijk dat je kind met plezier naar school gaat.

Kentalis De TaalSter

Kentalis de TaalSter

Bij Kentalis de TaalSter volgen leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en slechthorende leerlingen speciaal onderwijs. Onze kinderen zijn tussen de vier en twaalf jaar. We hebben twee locaties: Groesbeek voor de groepen 1 t/m 3 en Nijmegen voor de groepen 4 t/m 8. Kentalis de TaalSter is een prettige en veilige omgeving waar kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen. We kijken naar

Kentalis De Voorde Rijswijk

Kentalis De Voorde Rijswijk so voor kinderen met gehoorverlies of TOS

Kinderen die slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, volgen bij Kentalis De Voorde Rijswijk speciaal onderwijs (cluster 2). We vinden het belangrijk dat je kind zich veilig voelt op school, in zichzelf gelooft, zich goed kan ontwikkelen en leert omgaan met zijn of haar taalontwikkelingsstoornis of gehoorverlies.

Speciaal onderwijs

Kentalis Doetinchem

Leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis hebben, kunnen bij Kentalis Doetinchem speciaal onderwijs (cluster 2) volgen. We vinden het belangrijk dat je kind met plezier naar school gaat en hebben veel aandacht voor zijn of haar taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling.