Femke Kothuis vast lid van raad van bestuur Kentalis

Foto van Femke

Femke Kothuis treedt per 1 juni 2024 toe tot de raad van bestuur van Koninklijke Kentalis. Femke Kothuis heeft veel ervaring in zowel het bedrijfsleven als in de zorg en was onder andere voorzitter Raad van Bestuur bij GGZ Rivierduinen. Sinds oktober 2023 werkte zij als interim bestuurder bij Kentalis. De raad van bestuur van Kentalis bestaat hiermee uit drie personen: Oscar Dekker (voorzitter), Remmelt Vetkamp (waarnemend voorzitter) en Femke Kothuis (lid).

Voorzitter van de raad van toezicht Jos Aartsen:
“We zijn verheugd dat Femke op vaste basis bij Kentalis blijft. Met de komst van Femke is niet alleen de continuïteit van het bestuur van Kentalis gewaarborgd, maar zij is met haar capaciteiten en ervaring een waardevolle aanvulling voor de raad van bestuur.”

Femke Kothuis:
”Het afgelopen half jaar heb ik Kentalis leren kennen als een organisatie waar met heel veel passie betekenisvol werk gedaan wordt voor een prachtige doelgroep. Een organisatie om trots op te zijn, waarin we met de beste zorg en onderwijs onze cliënten en leerlingen de mogelijkheid geven om mee te mogen doen in de maatschappij. Daar verbind ik mij graag aan en ik zet dus met veel plezier mijn werk bij Kentalis voort.”