Kleurwedstrijd zomer 2024

Kleurwedstrijd zomer 2024

De zomervakantie is begonnen! En daarom organiseren wij, net als vorig jaar, weer een kleurwedstrijd! Is jouw kind gek op kleuren? Doe mee met de Kentalis kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen! 

Een druk schooljaar is achter de rug en het is tijd voor ontspanning in de zomervakantie. Wist je dat kleuren of tekenen helpt om je hoofd leeg te maken? Een vol hoofd is een hoofd waar niks meer bij kan. Met een vol hoofd lukt het niet meer goed om na te denken of op te letten. Kleuren en teken helpt. Echt! 

Doe daarom mee aan de Kentalis kleurwedstrijd! Maak de mooiste, kleurrijkste of vrolijkste kleurplaat van 'Coco aan zee' en maak kans op leuke prijzen.

Prijzen

Je maakt kans op het prentenboek 'Help! Weet jij het woord?'. Met dit boek wordt voorlezen weer een feestje. Een boek vol interactie en sprekende prenten!

Leuk, ik doe mee!

Wat leuk dat je meedoet! Maak een foto van je kleurplaat 'Coco aan zee' en deel deze met het social media team van Kentalis. Dit kan via je eigen social media kanalen (vergeet ons niet te taggen!) of stuur een mail naar socialmedia@kentalis.nl

Je hebt de hele zomervakantie de tijd om je kleurplaat met ons te delen. Als alle kinderen in Nederland weer naar school gaan, maken we de winnaar bekend.