Transformatie Kentalis-terrein in Sint-Michielsgestel

Kentalis is nauw verbonden met Sint-Michielsgestel. Dat was in het verleden zo en dat blijft zo in de toekomst. Ook nu we het terrein gaan herorganiseren. Het hoofdgebouw krijgt een nieuwe bestemming en delen van het terrein moet toegevoegde waarde bieden. 

Kentalis hoofdgebouw

De transformatie van het Kentalis-terrein moet toegevoegde waarde bieden aan de omgeving. Daarnaast blijven wij aanwezig met een eigentijdse woon- en onderwijsvoorziening waarbij de bescherming van de kwetsbare groepen op het terrein voorop staat. 

Bijeenkomst voor inwoners

We gaan in gesprek met inwoners, familieleden, belangenorganisaties, de gemeente en andere betrokkenen om de toekomstschets die er nu ligt te bespreken. Daarom organiseren we twee digitale informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten horen we wat jij van onze ideeë vindt en of je nog suggesties hebt.

De digitale bijeenkomsten vinden op plaats op: 

  • Woensdag 16 december van 15:30 uur tot 17:00 uur
  • Donderdag 7 januari van 19:30 uur tot 21:00 uur

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een informatiebijeenkomst? Stuur een mail naar mar.blok@kentalis.nl. Vermeld in je mail je naam, e-mailadres en voorkeur voor datum & tijd je wilt deelnemen. 

Om het gesprek goed te kunnen voeren is per bijeenkomst ruimte voor maximaal 25 deelnemers. 

Verhinderd maar wel geïnteresseerd?

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan een van de informatiebijeenkomsten? Dan vind je hieronder een video van de informatiebijeenkomst op woensdag 16 december 2020.

Je kunt ook reageren en je ideeën delen door een mail te sturen naar mar.blok@kentalis.nl met als onderwerp 'reactie omgevingsdialoog'.