Werken bij Kentalis Wonen en Dagbesteding

Heb jij oog voor de kleinste signalen en veranderingen in gedrag? En bied jij graag liefdevolle zorg aan onze doofblinde bewoners? Of kies je voor de spanning en uitdaging van een complexe behandelgroep? Zie jij waarom een cliënt bang of onrustig is en kun je daar snel en met een oplossing op reageren? Dan is werken bij Kentalis Wonen & Dagbesteding echt iets voor jou! 

Jij biedt zorg en begeleiding aan onze bewoners die slechthorend, doof of doofblind zijn en een verstandelijk beperking hebben. Zij kunnen niet vertellen wat ze nodig hebben, of hoe het met ze gaat. Jij bent er voor hen zodat zij zich kunnen uitdrukken en de wereld om zich heen beter kunnen begrijpen. Samen met collega’s maak je de dag van onze bewoners mooier.

Wat maakt werken bij Kentalis Wonen en Dagbesteding zo bijzonder?

'Als persoonlijk begeleider bewaak je de zorg van een bewoner.'

Persoonlijk begeleider Renée werkt bij een woongroep voor jongvolwassenen met een communicatief meervoudige beperking. “Jongvolwassenen in de puberleeftijd die heel veel zelfstandig kunnen als alle voorwaarden kloppen. Dat maakt het voor mij heel leuk en uitdagend. Daarin ligt onze uitdaging: zorgen dat hun omgeving klopt en voorspelbaar is.” Lees het ervaringsverhaal van Renée.

 

Pedagogisch behandelaar Renée voor de woongroep waar zij werkt

‘Mijn medewerkers zijn goud waard.’

Bea, teamleider bij de woongroepen ‘t Spijt en De Beemden in Sint-Michielsgestel en Het Plein in Schijndel, zorgt dat haar medewerkers gezien en gehoord worden; daar ligt de focus van Bea. Ze werkte zelf jarenlang op de werkvloer en weet hoe belangrijk dat is. Bea vertelt over haar manier van leidinggeven en hoe het is om bij deze locaties te werken. Lees het ervaringsverhaal van Bea.

 

Een medewerker gebaart met een bewoner

Bekijk onze vacatures

Alle openstaande vacatures bij Wonen en dagbesteding (in Sint-Michielsgestel, Amsterdam, Vries en Nijmegen).