Kentalis De Medeklinker Rotterdam Guido Gezelleweg

Bij Kentalis De Medeklinker in Rotterdam kunnen slechthorende en dove kinderen en jongeren terecht voor individuele en groepsbehandeling. Bijvoorbeeld om extra aan hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden  te werken.

Extra uitdagingen als je slechthorend of doof bent

Slechthorende en dove kinderen en jongeren lopen soms tegen uitdagingen aan, bijvoorbeeld in het contact met anderen. Zij moeten extra hard werken om gesprekken te volgen en contacten te leggen. Ook wordt er niet altijd rekening gehouden met hun gehoorverlies. Dit kan allerlei gevoelens en frustraties vooroorzaken en heeft vaak gevolgen voor het zelfvertrouwen. Acceptatie is daarom ook een thema van onze behandeling.

Behandeling voor slechthorende en dove kinderen en jongeren

Bij Kentalis De Medeklinker in Rotterdam helpen we deze kinderen en jongeren door individuele of groepsbehandeling te bieden. Samen met de behandelaars en leeftijdsgenoten (bij groepsbehandeling), werken ze aan hun doelen, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. De behandelaars hebben veel kennis van slechthorend- en doofheid en sluiten aan bij de communicatiemogelijkheden van de kinderen en jongeren. Lees meer over de behandeling voor kinderen en jongeren met gehoorverlies.

Guido Gezelleweg 12
3076 EB
Rotterdam
010 462 60 92