Kentalis Het Atelier

Kentalis Het Atelier in Berlicum is een dagbestedingslocatie voor volwassenen die doofblind zijn of een communicatief meervoudige beperking (CMB) hebben. Bij deze creatieve werkplaats krijgen zij de kans om anderen te ontmoeten en onder begeleiding bijzondere producten te maken, zoals kaarsen, schilderijen, schalen en vogelhuisjes. Het gaat om dagbestedingsactiviteiten op maat. Waar word jij gelukkig van? Dat is hier wat telt.

Hugo werkt bij Kentalis 't Atelier

Handgemaakte cadeaus

Onze cliënten werken aan handgemaakte artikelen, zoals: rijk beschilderde houten vogel- en geboortehuisjes, (tuin)kaarsen, bekers, schalen, zeepbakjes, kaarten, sjaals, noem het maar op! 

Geboortekaart op vogelhuisje 
Zelf kun je ook een idee laten uitwerken door ons. Je kunt bijvoorbeeld je geboortekaartje of mooiste tekening van je kind op een vogelhuisje laten vastleggen. Ook doen we bestellingen, zo maakten we eerder 30 tuinkaarsen voor een buurtvereniging. 

Ben je op zoek naar een mooi en origineel cadeau? Kom dan langs in onze winkel (betalen is mogelijk zowel contant als met pin). Voor twijfelaars: we verkopen ook cadeaubonnen.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 9.30 uur - 15.30 uur en vrijdag van 9.30 uur - 11.30 uur. 

Hoogstraat 121f
5258 BC
Berlicum
073 503 66 14 of 06 82 89 74 37 (tijdens openingstijden)