Kentalis dagbesteding Sint-Michielsgestel

In de omgeving van Sint-Michielsgestel organiseren we dagbestedingsactiviteiten voor volwassenen die bijvoorbeeld een communicatief meervoudige beperking (cmb) of een verstandelijke beperking hebben of doof(blind) zijn. Er is veel mogelijk: van schilderen tot dieren verzorgen.

Veel mogelijkheden

Omdat iedereen andere hobby's en talenten heeft, zijn er bij Kentalis veel mogelijkheden op het gebied van dagbesteding. Een paar voorbeelden: Bij de creatieve werkplaats Het Atelier in Berlicum maken cliënten onder begeleiding bijzondere producten, zoals schalen, kaarsen en schilderijen. Bij De Boerderij in Schijndel verzorgen cliënten dieren en worden ook verschillende producten gemaakt. Ook werken we samen met verschillende bedrijven, zoals de wasserij Bouwmans in Boxtel.

CMB & dagbesteding

Bewoners van het Carré

Veel cliënten die naar de dagbesteding gaan, wonen bij Het Carré in Sint-Michielsgestel, maar er komen ook cliënten die niet bij Kentalis wonen.

Bijzondere cadeaus

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? De handgemaakte producten die cliënten maken bij onze dagbestedingslocaties, zijn te koop bij de winkel van Het Aterlier in Berlicum en bij het Dorpshuis in Sint-Michielsgestel. Het Dorpshuis vind je op het terrein van wooncomplex Het Carré.

Theerestraat 42
5271GD
Sint-Michielsgestel
073 558 87 24