Kentalis Assendelft

Heeft je peuter of kleuter (vermoedelijk) een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Bij Kentalis in Assendelft bieden we vroegbehandeling voor kinderen met TOS. Ook hebben we een behandelgroep voor kinderen die TOS en een andere ontwikkelingsachterstand hebben. We werken aan de taal- en spraakontwikkeling van je kind, beantwoorden je vragen en leren je hoe je je kind aanmoedigt om thuis meer te praten.

Vroegbehandeling TOS Kentalis de Kubus Breda

Vroegbehandeling voor peuters & kleuters met TOS

Heeft je kind mogelijk een taalontwikkelingsstoornis? Dan bekijken we samen wat je kind nodig heeft om beter te leren communiceren. Het doel is dat communiceren weer leuk wordt. De vroegbehandeling bij Kentalis Assendelft kan bijvoorbeeld bestaan uit individuele logopedische behandeling en groepsbehandeling. We werken in de behandeling nauw samen met ouders. Lees meer over vroegbehandeling voor peuters en kleuters met TOS.

Communicatie Plus

Heeft je kind naast een taalontwikkelingsstoornis (TOS) een ontwikkelingsachterstand? Bij de Communicatie Plus groep leren we je kind zich te uiten en zorgen we dat hij zich begrepen voelt.

Meer informatie

Er is een vroegbehandelingsgroep voor kinderen met TOS en een ontwikkelingsachterstand en een vroegbehandelingsgroep voor kinderen met TOS gevestigd in het pand Delta:

Kreekrijklaan 4
1567 LP
Assendelft

Er is een vroegbehandelingsgroep voor kinderen met TOS gevestigd in in het pand van Koraal:

Kreekrijklaan 2
1567 LP
Assendelft
075 616 57 50