Kentalis Assendelft

Bij Kentalis Assendelft helpen we kinderen die door een taalontwikkelingsstoornis (TOS) veel moeite hebben met communiceren. Zij kunnen hier terecht voor vroegbehandeling en behandeling bij het Spraak & Taal Ambulatorium. Ook is er een speciale groep voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en een ontwikkelingsachterstand.

Vroegbehandeling voor peuters & kleuters met TOS

Heeft je kind mogelijk een taalontwikkelingsstoornis? Dan bekijken we samen wat je kind nodig heeft om beter te leren communiceren. Het doel is dat communiceren weer leuk wordt. De vroegbehandeling bij Kentalis Assendelft kan bijvoorbeeld bestaan uit individuele logopedische behandeling en groepsbehandeling. We werken in de behandeling nauw samen met ouders. Lees meer over vroegbehandeling voor peuters en kleuters met TOS.

Communicatie Plus in Assendelft

Voor kinderen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en een ontwikkelingsachterstand hebben, hebben we bij onze locatie in Assendelft een speciale behandelgroep: de Communicatie Plus groep. Ook hier is het doel dat kinderen de wereld om zich heen beter gaan begrijpen, zich beter leren uiten en meer plezier krijgen in communiceren.

SPRAAK & TAAL AMBULATORIUM IN ASSENDELFT

Soms loopt een kind vast en is niet duidelijk hoe het verder moet. Bij het Spraak & Taal Ambulatorium in Assendelft gaan we in zulke situaties samen op zoek naar antwoorden en oplossingen. We bieden een kortdurende, intensieve vorm van onderzoek en behandeling. Zo zoeken we samen op een positieve manier uit wat er aan de hand is en wat het kind nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het Spraak & Taal Ambulatorium in Assendelft heeft een multipoli.

De locaties

Twee van onze groepen (Communicatie Plus en vroegbehandeling TOS) zijn gevestigd in het pand van basisschool De Delta. Het adres is: Kreekrijklaan 4, 1567 LP, Assendelft. Een andere vroegbehandelingsgroep voor kinderen met TOS is gevestigd in het pand van basisschool Het Koraal. Het adres van deze groep vind je hieronder.

Kreekrijklaan 2
1567 LP
Assendelft
075 616 57 50