Kentalis audiologisch centrum Arnhem

Bij het audiologisch centrum van Kentalis in Arnhem onderzoeken en begeleiden we kinderen en volwassenen die (mogelijk) gehoorverlies of een taalontwikkelingsstoornis hebben. Na het onderzoek krijg je advies, bijvoorbeeld over hulpmiddelen, zorg en onderwijs. Kentalis heeft audiologische centra in verschillende steden.

Onderzoek en diagnostiek bij TOS en gehoorverlies

Maak je je zorgen over je gehoor of het gehoor of de taal- en spraakontwikkeling van je kind? Dan kun je bij het audiologisch centrum in Arnhem terecht voor specialistisch onderzoek, diagnostiek en advies. We kijken tijdens het onderzoek, waar verschillende professionals bij betrokken zijn, ook naar andere ontwikkelingsgebieden, zoals de sociaal-emotionele ontwikkeling. Als we vermoeden dat een kind een taalontwikkelingsstoornis heeft, onderzoeken we ook het gehoor, om gehoorverlies uit te sluiten. Zo brengen we in kaart brengen wat er aan de hand is, wat de gevolgen zijn en wat jou of je kind kan helpen.

Het audiologisch centrum in Arnhem is gevestigd in kantoorgebouw De Enk in Arnhem. Lees hoe je je kunt aanmelden en wat je nodig hebt voor onderzoek bij het audiologisch centrum.

Tivolilaan 205
6824 BV
Arnhem
026 352 57 77