Kentalis audiologisch centrum Enschede

Bij het audiologisch centrum van Kentalis in Enschede onderzoeken en begeleiden we kinderen en volwassenen die moeite hebben met hebben met taal en spraak. Ook hebben we in Enschede een Spraak & Taal Ambulatorium.

Onderzoek naar spraak en taal

Het onderzoek bij het audiologisch centrum in Enschede begint bij jouw vraag of klacht. Wij doen onderzoek naar de spraak- en taalontwikkeling, intelligentie, sociaal-emotionele ontwikkeling en motoriek. Hier zijn verschillende professionals bij betrokken. Na het onderzoek geven we je persoonlijk advies, bijvoorbeeld over passende begeleiding, onderwijs en zorg. Wij vinden het belangrijk dat jij of je kind zich goed voelt en mee kan doen aan de maatschappij. Lees meer over een onderzoek bij het audiologisch centrum.

SPRAAK & TAAL AMBULATORIUM IN ENSCHEDE

Soms loopt een kind vast en is niet duidelijk hoe het verder moet. En hoe anderen kunnen helpen. Bij het Spraak & Taal Ambulatorium in Enschede gaan we in zulke situaties samen op zoek naar antwoorden en oplossingen. We bieden een kortdurende, intensieve vorm van onderzoek en behandeling. Zo zoeken we samen op een positieve manier uit wat er aan de hand is en wat het kind nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het Spraak & Taal Ambulatorium in Enschede heeft een multipoli en een fonopoli.

Nassaustraat 20
7513 BW
Enschede
026 352 59 51