Kentalis Bunschoten-Spakenburg

Heeft je peuter of kleuter gehoorverlies of (vermoedelijk) een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? In Bunschoten-Spakenburg bieden we vroegbehandeling voor deze kinderen. We werken aan de taal- en spraakontwikkeling, beantwoorden je vragen en leren je hoe je je kind aanmoedigt om thuis meer te praten.

Vroegbehandeling voor peuters & kleuters met TOS of gehoorverlies

Samen kijken we wat je kind nodig heeft om beter te leren communiceren. Communiceren wordt weer leuk! Als ouder heb je een belangrijke rol bij het stimuleren van de taalontwikkeling. Ook krijgt je kind individuele logopedische behandeling en bekijken we of behandeling in een groep nodig is. Lees meer over vroegbehandeling voor peuters en kleuters met TOS of vroegbehandeling voor peuters en kleuters met gehoorverlies.

De vroegbehandeling is te vinden in De Bavinckschool. Naar deze behandelgroep komen peuters en kleuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Bij deze kinderen wordt taal niet goed verwerkt in de hersenen. Daardoor hebben zij moeite met praten en het begrijpen van taal. In de Kentalis behandelgroep wordt hun taal- en spraakontwikkeling op een speelse manier gestimuleerd.   

Vivaldiweg 1
3752 GW
Bunschoten-Spakenburg
033 460 15 18