Kentalis De Medeklinker Rotterdam Brigantijnstraat

Bij Kentalis De Medeklinker Rotterdam helpen we kinderen die (vermoedelijk) een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Bij deze locatie aan de Brigantijnstraat in Rotterdam geven we vroegbehandeling voor peuters en kleuters en intensieve groepsbehandeling voor kinderen en jongeren met TOS.

Vroegbehandeling voor jong kind met TOS

Als een jong kind moeite heeft met horen, praten of het begrijpen van taal, is vroegbehandeling een belangrijke eerste stap. De medewerkers De Medeklinker in Rotterdam bekijken wat het kind nodig heeft om beter te leren communiceren en gaan daar vervolgens op een speelse, maar doelgerichte manier mee aan de slag. Het doel is dat het kind beter leert communiceren, meer zelfvertrouwen krijgt en het weer leuk vindt om van zich te laten horen. 

Lees meer over vroegbehandeling voor peuters en kleuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

Behandeling voor kinderen & jongeren met TOS

Kinderen en jongeren die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, kunnen bij Kentalis De Medeklinker in Rotterdam terecht voor individuele behandeling of groepsbehandeling als zij baat hebben bij extra ondersteuning. Ze werken hier aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. 

Lees meer over behandeling voor kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

Brigantijnstraat 50
3028 HC
Rotterdam
010 462 60 92