Kentalis De Medeklinker Rotterdam Sportsingel

Bij Kentalis De Medeklinker Rotterdam Sportsingel helpen we kinderen en jongeren die door hun gehoorverlies of taalontwikkelingsstoornis (TOS) veel moeite hebben met communiceren. We geven bij deze locatie in Rotterdam vroegbehandeling, individuele behandeling en groepsbehandeling.

Vroegbehandeling in Rotterdam voor jong kind met TOS

Als een jong kind (tot vijf jaar) vermoedelijk een taalontwikkelingsstoornis heeft, kan vroegbehandeling een belangrijke eerste stap zijn. Het kind leert bij de vroegbehandeling in Rotterdam op een speelse manier communiceren en omgaan anderen en met zijn gevoelens. Ouders krijgen bovendien veel informatie over TOS en leren hoe zij de taal- en spraakontwikkeling thuis extra kunnen stimuleren. Lees meer over vroegbehandeling voor peuters en kleuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

Behandeling voor kinderen & jongeren met TOS

Kinderen en jongeren lopen door hun taalontwikkelingsstoornis soms tegen nieuwe vragen en moeilijkheden aan. Ze vinden het bijvoorbeeld lastig om vrienden te maken, te praten in een groep of om hulp te vragen. Bij Kentalis De Medeklinker Rotterdam Sportsingel hebben we speciale behandelgroepen voor deze kinderen en jongeren. Op een veilige en leuke manier werken ze samen aan hun sociale vaardigheden en ontwikkeling. Lees meer over behandeling voor kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

Sportsingel 70
3078 XT
Rotterdam
010 462 60 92