Kentalis De Taalladder Rijswijk Bazuinlaan

Bij Kentalis De Taalladder in Rijswijk helpen we kinderen die (vermoedelijk) een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Bij deze locatie aan de Bazuinlaan in Rijswijk geven we vroegbehandeling voor peuters en kleuters en intensieve groepsbehandeling en individuele behandeling voor kinderen en jongeren met TOS.

Vroegbehandeling in Rijswijk voor jong kind met TOS

Als een jong kind (vermoedelijk) een taalontwikkelingsstoornis heeft, is vroegbehandeling een belangrijke eerste stap. De medewerkers De Taaladder in Rijswijk bekijken wat het kind nodig heeft om beter te leren communiceren en gaan daar vervolgens op een speelse, maar doelgerichte manier mee aan de slag. Het doel is dat het kind beter leert communiceren, meer zelfvertrouwen krijgt en het weer leuk vindt om van zich te laten horen. Ouders krijgen bovendien voorlichting over TOS en adviezen over het stimuleren van de taal- en spraakontwikkeling van hun kind.

Lees meer over vroegbehandeling voor peuters en kleuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

Behandeling voor kinderen & jongeren met TOS

Kinderen en jongeren die door hun taalontwikkelingsstoornis (TOS) sociaal-emotionele problemen hebben, kunnen bij Kentalis De Taalladder Rijswijk terecht voor intensieve groepsbehandeling en individuele behandeling. Ze werken hier onder andere aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

Lees meer over onze behandeling voor kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

Bazuinlaan 4
2287 EE
Rijswijk
070 394 30 42