TOS & behandeling

Heeft je kind een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Wij kunnen jou en je kind op verschillende manieren helpen: van therapie tot groepsbehandeling. We willen dat communiceren weer leuk wordt en je kind meer zelfvertrouwen krijgt.

Vroegbehandeling voor peuters en kleuters

We hebben speciale behandelgroepen voor peuters en kleuters met TOS. Je kind leert op een speelse manier nieuwe woorden, gebaren en vaardigheden. De medewerkers weten alles van TOS en hebben veel aandacht voor je kind.

Behandeling voor kinderen en jongeren

Is je kind of tiener bijvoorbeeld erg onzeker door zijn of haar taalontwikkelingsstoornis? Dan kunnen wij je kind helpen. We bieden onder andere basis groepsbehandeling, intensieve groepsbehandeling en individuele behandeling voor kinderen en jongeren met TOS. We werken onder andere aan de communicatie en het zelfvertrouwen van je kind.

vroegbehandeling kind TOS
Ook voor ouders

Als je kind TOS heeft, heb je waarschijnlijk veel vragen. Wat is een taalontwikkelingsstoornis precies? Hoe ziet de toekomst eruit? Hoe kunnen we elkaar beter begrijpen? Je krijgt bij ons advies en veel informatie over TOS. Aan het begin van de behandeling volg je een online-cursus over TOS. Ook krijg je een uitnodiging voor twee ouderbijeenkomsten. Samen met andere ouders ervaar je bovendien hoe het is om TOS te hebben.

Lees hoe je je kind kunt aanmelden voor onze zorg. We zijn er ook voor jou en je gezin.