Kentalis Groningen Jaltadaheerd

Bij Kentalis Groningen Jaltadaheerd helpen we kinderen en jongeren die door hun taalontwikkelingsstoornis (TOS) veel moeite hebben met communiceren. Bij de intensieve groepsbehandeling TOS kunnen ze samen met de behandelaars en leeftijdsgenoten sociale vaardigheden en lastige situaties oefenen. Bij het Spraak & Taal Ambulatorium in Groningen gaan we samen op zoek naar antwoorden als er nog veel vragen zijn of als een kind of jongere vastloopt in de ontwikkeling.

INTENSIEVE GROEPSBEHANDELING TOS IN GRONINGEN

Soms lopen kinderen of jongeren die gehoorverlies of TOS hebben vast als ze wat ouder worden. Ze vinden het bijvoorbeeld erg moeilijk om vrienden te maken, te praten in een groep of om hulp te vragen. Bij de intensieve groepsbehandeling TOS in Groningen kunnen ze op een veilige en leuke manier aan hun sociale vaardigheden. We zien dat kinderen en jongeren met gehoorverlies of TOS veel van elkaar leren en elkaar ook goed begrijpen, wat heel waardevol is voor de behandeling. Lees meer over de behandeling voor kinderen & jongeren met TOS.

SPRAAK & TAAL AMBULATORIUM IN GRONINGEN

Soms loopt een kind vast en is niet duidelijk hoe het verder moet. En hoe anderen kunnen helpen. Bij het Spraak & Taal Ambulatorium in Groningen gaan we in zulke situaties samen op zoek naar antwoorden en oplossingen. We bieden een kortdurende, intensieve vorm van onderzoek en behandeling. Zo zoeken we samen op een positieve manier uit wat er aan de hand is en wat het kind nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het Spraak & Taal Ambulatorium in Groningen heeft een multipoli.

Jaltadaheerd 163
9737 HK
Groningen
050 533 18 00