Werken bij Kentalis ICT

Kentalis voert een digitale transformatie uit. Werk jij graag mee aan verandering en vernieuwing? Maak jij graag complexe systemen beheersbaar en toegankelijk en loop jij voorop in technologische ontwikkelingen? Kom dan met jouw ICT kennis en ervaring werken bij Kentalis!

Samen met 70 collega’s zorg je ervoor dat onze ruim 5.000 medewerkers in onderwijs en zorg beschikken over goede ICT faciliteiten. Zo draag je eraan bij dat leerlingen en cliënten die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben mee kunnen doen in de samenleving.

Als ambitieuze ICT’er help je onze zorg en ons onderwijs steeds beter te maken. Bijvoorbeeld door domotica te ontwikkelen voor de woonunits. Daarmee lever je een bijdrage aan de veiligheid van bewoners. Of je werkt aan het leerlingvolgsysteem waarmee leerkrachten lessen beter kunnen afstemmen op een leerling of een groep. En je werkt ook aan vernieuwende organisatiebrede projecten, zoals een nieuw ERP systeem, een nieuw datacenter, Microsoft 365 Cloud of de inrichting van nieuwe werkplekken.

Wat maakt werken bij Kentalis ICT zo bijzonder?

"Ik maakte de overstap naar Kentalis omdat ik me daar meer kon ontwikkelen"

Naomi studeerde communicatie- en informatiewetenschappen en volgde aansluitend een 2-jarig Traineeship Informatiemanagement. Vervolgens werkte zij 2½ jaar als applicatiebeheerder bij een gemeente. Naomi: “In april 2021 maakte ik de overstap naar Kentalis omdat ik me daar meer kon ontwikkelen.”  Lees het ervaringsverhaal van Naomi.  

Werken bij Kentalis ICT - Naomi

"Als RIO-er ondersteun je eindgebruikers, los je storingen op en lever je producten uit"

Voordat Jeroen aan de slag ging bij Kentalis werkte hij onder meer bij verschillende overheidsorganisaties als ICT-er bij de helpdesk en servicedesk. Sinds januari 2016 werkt hij als Regionale ICT Ondersteuner bij Kentalis. Jeroen: “Als RIO-er werk je in de ICT Buitendienst. Je ondersteunt onder meer de eindgebruikers, lost storingen op, richt werkplekken in en levert producten uit zoals iPads, mobiele telefoons, en laptops. Een hele leuke en afwisselende baan dus.” Lees het ervaringsverhaal van Jeroen.

Werken bij Kentalis ICT - Jeroen

"Ik heb snel een stap kunnen maken naar een rol die goed bij mij past"

Hanny werkt al sinds 1992 in een combinatie van zorg en ICT. Zowel bij zorginstellingen als bij commerciële bedrijven. Sinds 1 juli is zij informatiemanager. Hanny: “Ik heb snel een stap kunnen maken naar een rol die goed bij mij past. Je ziet dus dat Kentalis de mogelijkheid biedt om naar een passende functie door te stromen.” Lees het ervaringsverhaal van Hanny.

Werken bij Kentalis ICT - Hanny

Bekijk onze vacatures

Als ICT-er bij Kentalis heb je een uitdagende en bijzondere rol. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar al onze  ICT-vacatures.