Werken bij Kentalis Onderwijs

Draag bij aan de ontwikkeling en het welzijn van onze leerlingen. Vind de manier van communiceren die bij hen past. En werk intensief samen met je collega’s vanuit verschillende disciplines. Kentalis Onderwijs heeft altijd een baan die bij jou past! Heb je nog geen ervaring binnen het speciaal onderwijs? Geen probleem. Bij ons krijg je de kans om je te specialiseren.

Ga bij Kentalis Onderwijs aan de slag! Bijvoorbeeld als leerkracht, logopedist of orthopedagoog op één van onze scholen voor speciaal onderwijs of speciaal voortgezet onderwijs. Onze scholen zitten verspreid over het hele land, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Of biedt ambulante begeleiding in het regulier onderwijs. Als ambulant begeleider ondersteun je leerlingen op de basisschool of middelbare school en in het mbo. Onze recruiter vertelt je graag welke mogelijkheden er bij jou in de buurt zijn.

Ga direct naar alle onderwijsvacatures

Waardevol werk doe je samen met je collega's

De leerlingen op onze scholen zijn slechthorend, doof of doofblind, hebben een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een communicatief meervoudige beperking (CMB). Wij bieden speciaal onderwijs aan deze leerlingen. Dit wordt ‘cluster 2-onderwijs’ genoemd. Jij zet je er 100% voor in dat iedere leerling de beste onderwijsplek en ontwikkelkansen krijgt. Dat doe je altijd samen met je collega’s in een multidisciplinair team. Elke leerling heeft een andere hulpvraag of onderwijsbehoefte. Door jullie expertises te bundelen kom je samen tot de beste ondersteuning. Met je team volg je trainingen, krijg je bijscholing en wissel je kennis en ervaringen uit.

Werken bij Kentalis Onderwijs

Kies zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van Kentalis Onderwijs val je onder de cao Primair Onderwijs. Dat bekent in ieder geval 428 uur vakantieverlof, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Maar die arbeidsvoorwaarden vullen we graag nog verder aan. Met ons meerkeuzesysteem kies je zelf wat voor jou belangrijk is. Een goede fiets bijvoorbeeld of een bijdrage aan je sportabonnement!

Collega's aan het woord

"Laat collega’s en leerlingen je helpen en wees niet bang om een foutje te maken"

Hoe is het om de Nederlandse Gebarentaal (NGT) te leren? Marleen werkt op Kentalis Signis in Amsterdam. Een school voor dove en slechthorende kinderen. Lesgeven in de Nederlandse Gebarentaal is iets heel anders dan mondeling. Marleen vertelt hoe zij NGT eigen heeft gemaakt en geeft tips. 

Lees het ervaringsverhaal van Marleen

Marleen is docent en kent de Nederlandse Gebarentaal

'Ik krijg er een kick van als ik zie hoe goed deze leerlingen het doen'

Roy Kerstens (46) uit Wijchen werkt als ambulant begeleider. Van vaste leerkracht voor de klas naar ambulant begeleider, dat is een stap. Als ambulant begeleider heb je werkdagen vol afwisseling!

Lees het ervaringsverhaal van Roy.

Roy is ambulant begeleider op het PRO College in Nijmegen

Voor informatie en vragen

Neem contact op met Ludy Schoenmakers via telefonnummer: 06-57080910.