Samen sterk in communicatie

Nieuws

Nienke laat zien dat het kan - Werkpad
13-12-2018

Nienke Schouten volgde een koksopleiding en vond het een baan bij Hilton Schiphol. Werkpad begeleidt mensen met een zintuigelijke beperking bij het zoeken naar een nieuwe baan, of met coaching en training op de werkvloer en heeft gefilmd hoe Nienke werkt bij Hilton Schiphol.

Evenementen

12 jan

Als meertalige ouder van een kind met TOS heb je vaak vragen en zorgen over de verschillende talen die een rol spelen in het leven van je kind.

14 jan

Kinderen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben of slechthorend zijn, hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van sociaal-emotionele problemen.

23 jan

Op 23 januari  zijn de deuren van Kentalis College De Stijgbeugel voor je geopend! Kom sfeer proeven tijdens de open middag van 13.00 – 16.00 uur.

24 jan

Kentalis en FODOK organiseren een middag voor ouders van dove en slechthorende kinderen en jongeren die (ook) een (andere) beperking hebben, zoals een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of mo

28 jan

Op maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019 organiseren wij een 'Vakschoolavond voor groep 8'.

29 jan

De meeste kinderen gaan praten, maar dat gaat niet bij alle kinderen van zelf. Er kan sprake zijn van een taalachterstand of taalontwikkelingsstoornis (TOS). Wil je hier meer over weten?