Samen sterk in communicatie

Nieuws

Danny - campagne wonen Sint-Michielsgestel
17-10-2019

Kentalis is op zoek naar nieuwe medewerkers voor wonen en dagbesteding. Hier verblijven kinderen, jongeren en volwassenen die 24-uurszorg nodig hebben, omdat zij een communicatief meervoudige beperkingen hebben. Ze zijn bijvoorbeeld doof of doofblind en hebben een verstandelijke beperking. Veel van deze jongeren en volwassenen gaan overdag naar de dagbesteding. Er zijn vacatures voor de locaties Sint-Michielsgestel, Vught, Schijndel, Boxtel en Berlicum. "Het invullen hiervan is best een uitdaging”, aldus recruiter Jorien van den Bogert, “Daarom starten we een campagne.

Evenementen

22 okt

Een taalontwikkelingsstoornis (TOS) komt vaker voor dan autisme.

28 okt

Tijdens deze avond willen we de band met de vrijgevestigde logopedisten verstevigen en bieden we twee lezingen aan ter verdieping van de kennis van de logopedisten.

29 okt

De meeste kinderen gaan praten, maar dit gaat niet bij alle kinderen vanzelf. Sommige kinderen beginnen later met praten, andere kinderen spreken in te korte zinnen of zijn onverstaanbaar.

29 okt

Zowel audiciens als audiologische centra krijgen steeds meer cliënten met tinnitusklachten. Hoe ziet de behandelmethode eruit en hoe kan de audicien hierin participeren?

30 okt

Zou je zelf willen ervaren hoe het voelt om niet goed uit je woorden te komen? Hoe het is om niet begrepen te worden?

30 okt

Heb je tinnitus en wil je meer informatie?