Kentalis Onderwijs Zoetermeer

Bij Kentalis Onderwijs Zoetermeer bieden we speciaal (voortgezet) onderwijs (cluster 2) en ambulante begeleiding. We zijn er voor kinderen die slechthorend of doof zijn of een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking (CMB) hebben. Kentalis Onderwijs Zoetermeer heeft locaties in Zoetermeer en Rijswijk.

Onderwijs voor slechthorende en dove kinderen

Onderwijs voor kinderen met een cmb

Kinderen met een communicatief meervoudige beperking kunnen bij Kentalis Onderwijs Zoetermeer speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs volgen. Het onderwijs is specialistisch en regelmatig een-op-een.

Onderwijs voor kinderen met TOS

Ambulante begeleiding

We begeleiden ook slechthorende en dove kinderen of kinderen met een taalontwikkelingsstoornis die naar een reguliere school gaan. Dit noemen we ambulante begeleiding. Onze leerkrachten of logopedisten bezoeken je kind op school en geven advies en trainingen aan de leerkrachten van je kind. Het doel is dat je kind zich prettig voelt in de klas en de lessen goed kan volgen.

Aanmelden voor onderwijs

Voor speciaal onderwijs of onderwijsbegeleiding heeft je kind een onderwijsarrangement nodig. Ben je benieuwd naar ons onderwijs in Zoetermeer of Rijswijk? Neem gerust contact met ons op voor een oriƫnterend gesprek of rondleiding.

Contact

T 079 329 45 00