Kentalis werkt samen met DB-connect

Niet (goed) kunnen horen én zien is ingrijpend. Het beïnvloedt het hele leven. Toch is een zelfstandig, zinvol en sociaal rijk leven mogelijk. Kentalis werkt intensief samen met cliënten en deskundigen van andere organisaties in het informatiepunt DB-connect.

We willen zoveel mogelijk mensen met doofblindheid passende ondersteuning bieden en onze kennis over doofblindheid zo breed mogelijk uitdragen. Met dat doel werken wij samen met andere partners in het landelijke informatiepunt DB-connect. Samen willen we ons blijven ontwikkelen door:

  • bijdragen te leveren aan wetenschappelijk onderzoek
  • het ontwikkelen en aanbieden van scholing
  • continu te leren van mensen met doofblindheid en de mensen uit hun omgeving.

Over DB-connect

DB-connect is een landelijk informatiepunt over doofblindheid voor iedereen die een beperking in horen én zien heeft, hun omgeving en verwijzers. DB-connect heeft een informatiepunt met deskundigen, uit de samenwerkende organisaties (Bartiméus, GGMD, Kalorama, Kentalis en Visio). Zij beantwoorden elke werkdag tussen 10:00 - 12:00 uur vragen op het gebied van beperkingen in horen én zien, maar ook over gespecialiseerde zorg, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs en werk. Ze verwijzen je door als je om specialistische zorg of dienstverlening vraagt.
 
Heb je vragen? DB-connect is elke werkdag van 10:00 tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar via 085 065 45 90 en per mail via contact@dbconnect.info.

DB-connect