Kentalis Werkpad

Bij Kentalis Werkpad helpen we getalenteerde werkzoekenden voor wie communiceren niet vanzelfsprekend is, om in contact te komen met werkgevers. We geven advies aan zowel de werkzoekende als de mogelijk nieuwe werkgever. Ook zijn wij er voor Kentalis-medewerkers die van onze diensten gebruik willen maken.

Talenten en interesses

In dit proces richten we ons vooral op de sterke punten en interesses van de werkzoekende. Ook als je minder goed kunt horen, communicatie lastig vindt of een andere beperking hebt, streven we ernaar om werk te vinden dat bij je past en waar je plezier aan beleeft. We bieden ook begeleiding op de nieuwe werkplek, bijvoorbeeld bij teamcommunicatie en aanpassingen op de werkplek.

Vraagbaak voor teamleden en werkgevers

Werkgevers ondersteunen we bij het aanvragen van voorzieningen en subsidies. We staan ook klaar als vraagbaak voor teamleden van een werknemer met bijvoorbeeld een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of gehoorverlies. Onze antwoorden helpen hen om goed om te gaan met de beperkingen van hun collega.

Onze jobcoaches bieden ook ondersteuning bij situaties die voor een medewerker of werkgever niet optimaal zijn. Denk daarbij aan re-integratie bij arbeidsongeschiktheid, spoor 2-trajecten en outplacement.

Voor wie zijn we er?

Kentalis Werkpad is er speciaal voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), die doof of slechthorend zijn, tinnitus, doofblindheid of autisme hebben. Natuurlijk ook als je hiermee te maken hebt én bij Kentalis werkt.

Meer informatie

Ben jij zo'n werkzoekende of ben jij een werkgever die mensen met een communicatiebeperking wil helpen bij het vinden van een leuke nieuwe baan? Kijk wat wij je kunnen bieden bij:

Heb je interesse in onze diensten, wil je weten welk pad het beste bij jou past of heb je andere vragen? Neem contact op met Kentalis Werkpad via 073 55 88 396 of info@werkpad.nl.