Werkpad

De jobcoaches van Kentalis Werkpad geven advies en brengen werkgevers in contact met talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Ook kunnen we de werknemer en zijn of haar collega's op het werk begeleiden. We richten ons op mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalonwikkelingsstoornis (TOS) of autisme hebben.

Advies en begeleiding voor jou en je werknemer

We kunnen werknemers met een arbeidsbeperking ook op het werk begeleiden en advies geven, bijvoorbeeld over de communicatie en werkplekaanpassingen. Voor iemand die slechthorend is, is het bijvoorbeeld belangrijk dat de akoestiek goed is en dat er weinig omgevingsgeluiden zijn.

Voorlichting voor collega's

Heeft een werknemer gehoorverlies, TOS of een vorm van autisme? Dan is het belangrijk dat collega's weten hoe ze daar rekening mee kunnen houden. Daarom geven we regelmatig voorlichting aan teams. We leggen bijvoorbeeld uit wat de impact van de beperking is en hoe je elkaar beter kunt begrijpen. 

Maak werk van de Participatiewet

De participatiewet stimuleert dat meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk gaan. We denken graag mee over de situatie binnen jouw organisatie. 

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Kentalis Werkpad